Co je SAP rollout?

Představte si, že velká nadnárodní firma vlastnící SAP koupí jinou firmu, například v České republice. Je samozřejmé, že manažeři této velké korporace budou chtít sledovat jedny reporty, na které jsou zvyklí, a to jak v SAPu, tak v této nově získané firmě. A také samozřejmě ušetřit.

V tu chvíli se začíná přemýšlet nad SAP rollout projektem. Tzn. je třeba provést analýzu současného stavu v nově získané společnosti a nasadit zde již existující procesy z mateřské společnosti: „rozrolovat“ je.

Změna pro systém i lidi

Zaměstnanci naší hypotetické české společnosti jsou zvyklí na svůj starý systém a procesy a musí se přizpůsobit novému systému a novým procesům. To je zpravidla spojeno s obavami a stresem. Samozřejmě i se spoustou práce, kterou je třeba provést, aby byl přechod hladký.

Jak nám s tím pomůžete?

Společnost ITICA se specializuje na tyto přechody z jednoho systému na nový, tedy na tzv. SAP rollout project. Snažíme se nejenom systém zavádět, ale i zmírnit dopady na lidi, kteří jsou touto změnou zasaženi.

Rollout nebo školení?

Někteří naši zákazníci si přechod na nový SAP systém manažují sami. Pak jim můžeme pomoci se získáním znalostí a vychováním klíčových uživatelů, kteří jim pomohou celou změnou projít bez problémů. Vyberte si z našich SAP školení.

    Formulář pro zájemce o služby digitalizace a SAP

    O co máte zájem? Můžete vybrat víc možností

    Nejnovější příspěvky

    Newsletter