V dnešním rychle se rozvíjejícím světě výroby je důležité držet krok s dobou a udělat krok směrem k digitální transformaci. Jedním z nejúčinnějších způsobů, jak toho dosáhnout, je použití systému SAP (Systémy, Aplikace a Produkty pro zpracování dat). SAP je v oblasti ERP (Plánování podnikových prostředků) softwarem lídrem a pomáhá výrobcům po celém světě zlepšovat své operace.

Proč byste měli zvážit implementaci SAP?

1. Snadná integrace: SAP dokáže jednoduše spolupracovat s dalšími systémy a aplikacemi, což vám umožní mít lepší přehled o datech vaší organizace a rychleji rozhodovat.

2. Přizpůsobení: SAP je flexibilní a lze ho přizpůsobit specifickým potřebám vaší firmy.

3. Různé moduly: SAP ERP obsahuje několik modulů pro shromažďování a správu dat z různých oblastí, jako jsou prodej, finance, dodavatelský řetězec, výroba a další.

4. Zvýšení produktivity: Firmy, které používají SAP, hlásí zvýšení produktivity o 20 %.

5. Úspory nákladů: Implementace SAP může firmám pomoci ušetřit až 90 % nákladů v rámci dodavatelského řetězce.

6. Přesné údaje: SAP zlepšuje přesnost dat až o 95 %.

Jak vám může ITICA pomoci?

ITICA, jako specialista na implementaci a školení v oblasti SAP, se zavazuje pomáhat firmám odemknout plný potenciál tohoto systému. S více než 10 lety zkušeností a více než 100 spokojenými zákazníky z různých odvětví, ITICA má silné znalosti v oblasti SAP a digitální transformace, zejména pro výrobní společnosti.

Naše reference zahrnují práci pro 8 z top 15 největších firem v České republice. To svědčí o naší schopnosti poskytovat kvalitní služby a pomáhat firmám dosahovat svých cílů.

ITICA nabízí kurzy SAP, jako je například Plánování výroby, Prodej a distribuce, Plánování potřeb materiálu, Řízení materiálu, Údržba zařízení a další. Tyto kurzy jsou navrženy tak, aby byly jednoduché, srozumitelné a praktické, a jsou vhodné pro firmy všech velikostí.

Kromě toho ITICA poskytuje kompletní implementační projekty pro SAP a podporu pro jednotlivé moduly. Pomůže vám digitalizovat vaše výrobní procesy pomocí SAP a jeho rozšíření.

Závěr

Implementace SAP je strategickým krokem, který může zvýšit efektivitu vaší výroby, ušetřit náklady a zlepšit vaše rozhodování. S ITICA jako partnerem můžete projít digitální transformací snadno a se sebejistotou.

    Formulář pro zájemce o služby digitalizace a SAP

    O co máte zájem? Můžete vybrat víc možností

    Nejnovější příspěvky

    Newsletter