SAP program vysvětlen během 1 dne

SAP program kurz v té nejstravitelnější a nejkratší podobě.

  • Speciální zrychlený SAP kurz zodpoví všechny otázky spojené se SAP program problémy během maximálně 5 hodin.
  • Možné i online.
  • Certifikát a dokumentace při odchodu.

Naši lektoři několik pilovali kurz tak, abyste se dozvěděli odpovědi na vaše otázky a to během krátké doby, formou, která je přístupná pro kohokoliv. Chcete vědět, jak se naučit SAP (rychle), klikněte zde.

 

SAP program kurz na jakýkoliv modul

Nezáleží zda vás zajímají více finance, výroba nebo logistika. Kurz je vždy postaven tak, aby odpovídal vašim zkušenostem, aktuální situaci, firmě a odvětví v kterém pracujete. Trénujeme uživatele programu SAP z Automotive, Energetiky, Státní správy nebo Výroby potravin.

 

Online i prezenčně

Před i v době koronavirové krize si můžete vybrat online formu školení. Díky moderním telekomunikačním a prezentačním nástrojům se snažíme školení upravit takovým způsobem, abyste měli dojem a zážitek velmi blízký osobnímu školení.

Bohuslav Zadražil

Specialista na školení Bohuslav Zadražil (Bohuslav.Zadrazil@itica.cz) s vámi během krátkého telefonického rozhovoru projde ideální nastavení parametrů SAP školení.

Díky tomu získáte rychlé a účinné školení realizované během velmi krátké doby. Navíc můžete před školením zaslat vaše otázky a problémy, které jsou pak během školení zodpovězeny.

 

Více než 70% zákazníků je se školením tak spokojena, že si objedná následně i SAP workshop přímo do své firmy, kde následně pomůžeme s daty a nastavením SAP zákazníka.

 

Nejnovější příspěvky

Newsletter